Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu Kilpailukalenteri -sivuston kautta. Sillä ylläpidetään myös tietoja aikataulusta,josta julkaisemme kaksi versiota: Alustava aikataulu ja Lopullinen aikataulu.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittautumismaksu maksaa verkkopankissa.

Mikäli tahdot seuran edustajana, että kaikki seurasi ilmoittautumiset laskutetaan jälkikäteen tulee sinun ilmoittaa tästä meille ennenkuin yhtään seurasi urheilijoiden ilmoitusta tehdään Kilpailukalenterin kautta. Sovi laskutusjärjestelystä tästä! Tästä lisäpalvelusta veloitamme 10€ laskutuksen yhteydessä.

Mahdolliset jälki-ilmoittautumiset pyydämme ensin varmistamaan puhelimitse ja luvan saatuanne pyydämme maksamaan HIFKn tilille FI45 8000 1501 7541 48 ja liittämään sähköpostitse todiste maksusta yhdessä ilmoittautumisen kanssa.

Jälki-ilmoittautumismahdollisuus päättyy 18/11 klo 12:00.

Ilmoittautumismaksujen mahdollisesta seurakohtaisesta laskuttamisesta on lisätietoja ylempänä tällä sivulla.

Varmistukset

- juoksulajeihin tehdään viimeistään 60 minuuttia ennen lajin alkamista ilmoitustaululle tai verkkovarmistuksena.

- kenttälajeihin tehdään suorituspaikoilla ennen lajin alkamista.

Kaikki juoksut käydään suorina loppukilpailuina joissa ajat ratkaisevat. Kilpailunumeroita käytetään vain pitkissä juoksuissa ja ne jaetaan ennen starttia lähtöpaikalla.

Muissa kenttälajeissa kuin korkeus on sarjoissa 13 ja nuoremmat kullakin kilpailijalla 4 yritystä paitsi lajit joissa on vähemmän kuin 9 osallistujaa, jolloin kaikki saavat 6 yritystä. Sarjoissa 15 käydään ensin kolmen kierroksen alkukilpailu, josta 8 parasta jatkavat kolmelle viimeiselle kierrokselle.

F13 ja F11 pituus: eräjaot tehdään aakkosten mukaan ja hypätään samanaikaisesti kahdella paikalla.

Ennakkoon ilmoittautuneet järjestävien seurojen urheilijat kilpailevat ilmaiseksi, jälki-ilmoittautuminen maksaa heille 10 € /laji. Kilpailupäivänä emme ota vastaan jälki-ilmoittautumisia.

Tervetuloa mukaan kisaan!